Back to All Events

Privattimer


  • Yasmin´s Yoga Space 9 Thorneløkkveien Moss, Østfold, 1531 Norway (map)

Her kan du bestille privattime for personlig oppfølging.

Trygghet

I gruppetime med én yogalærer på mange elever kan det være vanskelig for deg som elev å vite om man gjør øvelsene riktige. I en privattime vil jeg som lærer kunne instruere deg trygt inn i riktig stilling. Særlig viktig er det å få tak i dette når du er nybegynner. For deg som har praktisert lenge og kanskje lagt inn automatiske feilposisjoneringer kan jeg hjelpe deg med justeringer for å unngå skader. I tillegg kan jeg vise deg hvordan du kan gå dyprere inn i øvelsene og utvikle en raskere progresjon. På en trygg måte vil du få “hands on” korrigeringer og tips for bedre utbytte av din yogapraksis.

Privatklasser.jpg

Personlige mål

Vi har alle ulike mål med vår yogapraksis; Om det er å begynne med en ny hobby, trene ryggen, lære å puste eller stresse ned, få en fastere kropp, gå ned i vekt, jobbe med fleksibilitet eller åndelighet (Holy Yoga). Sammen med en personlig yogalærer kan du sette disse målene og lage en plan. Jeg anbefaler deg å velge en yogalærer som du føler matcher dine personlige mål og deg som person.

Selvtillit

Er du en nybegynner kan det kreve en del selvtillit å hoppe inn i en rom med der alle virker godt erfarne og vet hva de gjør. I en privat ygoaklasse kan du fokusere 100% på å lære det du skal i en mer behagelig og privat atmosfære. Ved å komunisere dine ønsker og tanker til meg som din yogalærer vil du raskt bygge opp selvtillit og trygghet i din egen yogapraksis.

Rulle ut matten.jpg
Earlier Event: January 10
Yoga Trapeze kurs