Privattimer
Jan
24
to Dec 1

Privattimer

Her kan du bestille privattime for personlig oppfølging.

Trygghet

I gruppetime med én yogalærer på mange elever kan det være vanskelig for deg som elev å vite om man gjør øvelsene riktige. I en privattime vil jeg som lærer kunne instruere deg trygt inn i riktig stilling. Særlig viktig er det å få tak i dette når du er nybegynner. For deg som har praktisert lenge og kanskje lagt inn automatiske feilposisjoneringer kan jeg hjelpe deg med justeringer for å unngå skader. I tillegg kan jeg vise deg hvordan du kan gå dyprere inn i øvelsene og utvikle en raskere progresjon. På en trygg måte vil du få “hands on” korrigeringer og tips for bedre utbytte av din yogapraksis.

Privatklasser.jpg

Personlige mål

Vi har alle ulike mål med vår yogapraksis; Om det er å begynne med en ny hobby, trene ryggen, lære å puste eller stresse ned, få en fastere kropp, gå ned i vekt, jobbe med fleksibilitet eller åndelighet (Holy Yoga). Sammen med en personlig yogalærer kan du sette disse målene og lage en plan. Jeg anbefaler deg å velge en yogalærer som du føler matcher dine personlige mål og deg som person.

Selvtillit

Er du en nybegynner kan det kreve en del selvtillit å hoppe inn i en rom med der alle virker godt erfarne og vet hva de gjør. I en privat ygoaklasse kan du fokusere 100% på å lære det du skal i en mer behagelig og privat atmosfære. Ved å komunisere dine ønsker og tanker til meg som din yogalærer vil du raskt bygge opp selvtillit og trygghet i din egen yogapraksis.

Rulle ut matten.jpg
View Event →

Holy Yoga Workshop Lamberseter kirke
May
25
11:00 AM11:00

Holy Yoga Workshop Lamberseter kirke

Kjærlighet eksisterer i den dypeste kjernen av oss. Når vi elsker noe eller noen, handler vi utfra vårt indre sanne jeg, og utfra den dypeste sannheten i oss. I denne Holy Yoga Workshopen skal vi dykke ned i Guds kjærlighet og meditere på bibelvers som deler denne universelle sannheten. Vi skal la gleden over å være skapt av og for Kjærlighet, bevege vår kropp, sjel og vårt sinn. Dette vil styrke oss som hele mennesker og åpne øynene våre for kjærligheten rundt oss.

Påmelding mob: 94201876

Yas+Trapeze.jpg
View Event →
Yoga Trapeze kurs
Jan
10
to Feb 14

Yoga Trapeze kurs

Styrke Rygg terapi Kjerne Fleksibilitet Balanse Morro

Yoga Trapeze er en terapeutisk og dynamisk trening for en sunn rygg  uten smertestillende ved hjelp av spesialdesignede trapeze øvelser. 

Yoga - Yasmin + Maria.jpg

FOTO: PAUL NORBERG, MOSS DAGBLAD.

Ved bruk av slynge eller oppheng er Yoga Trapeze fantastisk mot ryggsmerter, for å bygge kjernemuskelatur, generell styrke og funksjonell styrke i overkroppen, samt for balanse. 

Lider du under stivhet eller smerter i nakke eller skuldre er dette noe for deg I tillegg er det et progam som vil revolusjonere din egen styrke og balanse.

For å være med på kurs setter vi først opp en GRATIS 30 min "Discovery prøvetime." 

Ta kontakt for avtale.

Tracktion Jacksion.JPG
View Event →