Å ELSKE HANDER IKKE OM HVA DEN ANDRE KAN GJØRE FOR DEG, MEN HVA DU KAN GJØRE FOR DEN ANDRE.

 
 

Par Yoga med kjærlighetens fem språk

I Holy Yoga for Par vil dere lære å kommunisere ved å lære hverandres primære kjærlighetsspråk. Denne oppdagelsen vil være en åpenbaring av din partner og ditt kjærlighetsliv! Vi har nemlig alle en "kjærlighetstank" som jevnlig må fylles opp. Det finnes fem ulike kjærlighetsspråk som vi alle - uanhengig av kultur - kommuniserer gjennom. En del av prosessen er å lære hverander å kjenne og å hjelpe hverandre å vokse som mennesker og som partnere. Vi skal nemlig sette hverandre opp for suksess!

Ved å kommunisere fysisk starter vi forsiktig med å oppdage hverandres kjærlighetsspråk.  Berøring kan åpne en ny dimensjon for parforholdet. Som par vil vi oppdage hvordan vanskelige bevegelser eller uttrykk hos én kan utfylles av den andre. Et slikt fokus kan skape en økt forståelse for hvordan våre ulikheter er skapt for å utfylle hverandre og styrke hverandre! Slik kan et samspill mellom kropp og sjel bli begynnelsen på en prosess for å  betjene hverandre med kjærlighet og imøtekommenhet, og ikke fordømmelse. Det blir en reise hvor vi sammen skal oppdage hvordan vi utfyller vår egen identitet og hensikt ved å tjene noen, ikke ved å fortjene noe! 

Til syvende og sist, er det Gud som er den mest stabile partneren i ditt parforhold! Hans kjærlighet til oss som enkeltindivider og par, er uavhengig av hva vi får til eller ikke får til. Den er ubetinget! Derfor blir dette også en parøvelse for å lære å gå inn i bønn og samarbeid med Gud for å motta dyp visdom for ditt parforhold! Det er en gradvis prosess for å oppdage dimensjonen av ubetinget kjærlighet til hverandre! Det krever mot og ydmykhet, for å innse at vi ikke innehar all ekspertise selv på dette området.

Vi anbefaler også å supplere dette med parterapi, for å gi det en ytterligere dimensjon. 

A prayerful class, heightening our senses towards each other, our Father and His plan for us! The sole focus is connection through the Fathers love. A sensitive and dynamic couples class for relational, emotional and Spiritual recovery. Recommended used along side partner therapy.