Back to All Events

Flygende Yoga kurs

Dette er et kurs for deg som ønsker å utfordre deg selv med litt akrobatikk og kjenne på følelsen av å være vektløs!

I dette kurset skal vi utforske å fly høyt ved å utnytte fordelene av å organisere oss i par. En sentral del av kurset vil være å leke oss med akrobatiske Yoga Trapeze øvelser samtidig som vi også flyr som par direkte på matten. Du og din kurspartner vil samarbeide for å komme inn i øvelsene, under kyndig veiledning av vår Yoga Trapeze lærer, Yasmin.

Dette flygende yogakurset berører både indre og ytre prosesser. Kurset spenner fra rolige og meditative yogaøvelser til mer fysisk utfordrende øvelser, der vi jobber med stabilitet, fleksibilitet, balanse, styrke, koordinasjon, konsentrasjon og pust. På det emosjonelle planet skal vi ta opp temaer som tillit, tilstedeværelse, dialog og samspill.

Du blir tildelt en samarbeidspartner når du kommer på kurset, om du ikke har medbrakt.

Påmelding via Yogys booking

Par firkant.jpg
Par trapeze.jpg
Par Yoga.jpg
Earlier Event: October 19
Happy Hips II
Later Event: November 23
Sjokolade, Vin og Chakra Workshop