Back to All Events

Happy Hips II

  • Yogy AS Værlegata Moss, Østfold Norway (map)

Stive hofter og stramme hamstrings kan være en stor utfordring. I Happy Hips II workshop utforsker dyptgående bindevevsteknikker, pusteøvelser og andre teknikker som kan forløse stress, spenning og stivhet i hofteområdet, noe som igjen forebygger kne- og ryggskader og forløse stive hamstrings og legger. I tillegg vil vi disse teknikkene hjelpe oss å løse opp i emosjonelle spenninger som naturlig setter seg i hofte- korsryggs området.

Her vil du lære å bruke pusteteknikker og passive tøyeteknikker fra "Gravity Yoga". Vi skal rett og slett lære å «skru av» det sympatiske nervesystemet (fight-flight/go-go-go modus) slik at vi kommer dypere ned i materien og bindevev. Vi tar tiden på hver øvelse med stoppeklokke, bruker kroppens egen tyngdekraft, og følger et eget oppsett av øvelser du kan ta med hjem.

Hvis du praktisere disse teknikkene jevnlig, kan de hjelpe deg med å oppnå bedre resultater i din yogapraksis, slik at øvelser du tidligere hadde problemer med å gjøre blir enklere å komme inn i. I tillegg kan du oppleve å bygge opp bedre holdning og mobilitet.


Påmelding via Yogys booking:

Happy Pidgeon.jpg
Earlier Event: September 21
Privat time
Later Event: November 2
Flygende Yoga kurs