Eteriske oljer og Chakra workshop
Feb
8
to Feb 9

Eteriske oljer og Chakra workshop

I denne workshopen vil jeg gå litt i dybden av egenskapene til de forskjellige oljene jeg har brukt under timene Jeg gir en kort Chakra gjennomgang i Yin modus. Ut fra et Charkra utgangspunkt vil jeg prensetere ulike måter å bruke oljer på kroppen, for eksempel i massage av føtter og tunge, samt noen nytelsesbetonede anvendelser. Andre eksempler er i diffuser, samt innta i drikke eller som dråper,- samt hvilke fordeler dette kan ha. Du får i tillegg med deg tips, inspirasjon og oppskrifter hjem. Vi avslutter WS med en inspirert meditasjon

View Event →

Yoga Trapeze
Sep
16
5:00 PM17:00

Yoga Trapeze

Styrk kroppen og samtidig opplev de gode terapeutiske effektene av Yoga Trapeze, også kalt Anti-Gravity yoga eller Aerial Yoga. Særlig bra for stive hofter og vond rygg, i tillegg til å styrke kroppen på en annerledes, skånsom, effektiv og morsom måte! Sirkulasjonssystemet for også en real boost!

Perfekt for deg som vil ta yogaen et steg videre i en leken retning, eller vil ha nye utfordringer. Sliter du med rygg og hofter eller andre ubalanser i kroppen. Restorativ Trapeze være spesielt god. Ved hjelp av trapesen vil du komme enda dypere inn i en rekke restorative yogastillinger, og hjelpe kroppen med å helbrede seg selv.

Power Trapeze er for deg som vil trene hardt, styrke opp og kombinere fysiske krevende yogastillinger med trapes og ordinær slyngetrening (TRX). Her vil du både flyte og holde kjente yogastillinger med trapesen, og vil kjenne at du bruker kroppen og musklene på en helt annen måte. Denne timen byr på mange slitne og i etterkant støle muskler, morsomme sprell, samt svette smil! Her får du det beste fra to verdener; – både yoga og funksjonell styrketrening.

View Event →